La candidatura està encapçalada per Mª Victoria Garcia Ferrer, pedagoga, presidenta d’ANEC (Associació Necessitats Especial de Cullera), membre del Consell d’Igualtat de l’Ajuntament de Cullera i Tècnic de Violència de Gènere.

L’acompanyen en els primers llocs Dolores Fernández Zapata, comptable de professió i tresorera d’Anec, així com Antonio Sancasto Pérez, pirotècnic i fundador de SOM CULLEROTS, grup solidari per ajudar als més desfavorits. A més a més, conten amb una sindicalista, una sòcia d’una associació de dones maltractades, com altres membres vinculats a l’ensenyança i, sobretot, al municipi de Cullera.

“Aquesta candidatura es presenta amb il·lusió i amb ganes de treballar per Cullera des de l’Ajuntament. Volem tornar a Cullera la seua essència que sempre l’ha caracteritzat, la Cullera agrícola i marinera que sap combinar el progrés de la manera més respectuosa en les seues meravelles mediambientals: mar, riu i muntanya”, explica la candidata d’Esquerra Unida a l’alcaldia.

Així mateixa, l’alcaldable agraeix la implicació de tots els companys i companyes que “pretenen treballar per un poble més just i equitatiu on la igualtat d’oportunitats siga una realitat”. Des d’Esquerra Unida de Cullera destaquen la necessitat de “treballar per mantindre el nostre paradís protegint-lo de construccions descontrolades i especulacions interessades”, així com que es farà una política feminista, ecologista, igualitària, equitativa i sostenible.

Del programa també destaquen la necessitat d’apostar per plans d’ocupació, així com de recolzar als emprenedors i a la xicoteta empresa i al comerç local. “Volem una Cullera viva tot l’any, una Cullera sostenible i una Cullera per a tots i per a totes. És necessari recuperar el nostre municipi”, conclou Mª Victoria Garcia.

Cullera a 16 d’abril de 2019